Ueda keert woensdag terug in wedstrijdselectie Feyenoord

Ueda keert woensdag terug in wedstrijdselectie Feyenoord

Feyenoord kan weer beschikken over Ayase Ueda. De spits behoort woensdagavond alweer tot de wedstrijdselectie van de Rotterdammers voor de belangrijke thuiswedstrijd tegen AZ in de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker. Trainer Arne Slot bevestigt het nieuws na afloop van de uitwedstrijd tegen de Alkmaarders op het persmoment.

''Hij zit woensdag bij de selectie'', reageert Slot stellig. ''Tenzij hij morgen of overmorgen geblesseerd raakt, maar hij is alweer terug en sluit morgen weer aan op het trainingsveld.'' Ueda heeft met Japan een teleurstellende verloop van de Asian Cup achter de rug. De verwachtingen waren dat Samurai Blue de finale zou bereiken, maar Alireza Jahanbakhsh was met Iran te sterk voor Japan.

Feyenoord mist momenteel alleen Jahanbakhsh. De buitenspeler speelt woensdagmiddag om 16:00 uur de halve finale tegen Qatar. Wanneer Iran deze wedstrijd weet te winnen, staat de finale gepland voor zaterdag 10 februari.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties