Ueda geselecteerd voor duels tegen Myanmar en Syrië

Ueda geselecteerd voor duels tegen Myanmar en Syrië

Ayase Ueda is geselecteerd voor het Japanse nationale selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Myanmar en Syrië, die gepland zijn voor medio november. Bondscoach Hajime Moriyasu heeft een groep van 26 spelers samengesteld, waarin veel voetballers spelen in Europese topcompetities, waaronder Takehiro Tomiyasu van Arsenal en Wataru Endo van Liverpool.

Naast Ueda is ook verdediger Yukinari Sugawara van AZ uit de Eredivisie opgenomen in de definitieve selectie van Japan. Op 16 november zal Japan het in Osaka opnemen tegen Myanmar, gevolgd door een ontmoeting met Syrië op neutraal terrein in Saudi-Arabië vijf dagen later. Het duel tegen Myanmar begint om 11:02 uur Nederlandse tijd en de wedstrijd tegen Syrië wordt gespeeld om 15:45 uur.

Japan blaakt de laatste maanden in een uitstekende vorm. Zes duels op rij werden gewonnen, waarvan de 1-4 zege op Duitsland eruit springt. Ook Turkije werd met 4-2 moeiteloos aan de kant geschoven. Ueda heeft zeventien wedstrijden gespeeld in de nationale selectie, en wist daarin twee keer te scoren. Zijn laatste doelpunt was in de oefeninterland tegen de Duitsers.

Ueda geselecteerd voor duels tegen Myanmar en Syrië
Lees meer over
Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties