#TT | Valencia weigert bod Feyenoord op linksback Vázquez

#TT | Valencia weigert bod Feyenoord op linksback Vázquez

Feyenoord wordt na het nieuws over Kang-In Lee opnieuw in verband gebracht met een speler die actief is in Spanje. Volgens Cope zijn de Rotterdammers concreet geïnteresseerd in de 19-jarige linksback Jesús Vázquez.

Vázquez staat tot 2025 onder contract bij Valencia en heeft een marktwaarde van vijf miljoen euro. De Spaanse club moet verkopen om financiële gaten te dichten. Feyenoord heeft aangegeven tot maximaal vijf miljoen euro te willen gaan, maar dat bod wordt niet geaccepteerd door door club uit de La Liga.

Naast Feyenoord is ook Nottingham Forest FC in de markt voor Vázquez. De Spanjaard speelde afgelopen seizoen zeventien wedstrijden en begon er tien als basisspeler. De stadionclub verkoopt zo goed als zeker Tyrell Malacia en de laatste weken zijn de Rotterdammers al druk op zoek naar een opvolger. Ian Maatsen, Joshua Brenet en Daley Sinkgraven werden eerder genoemd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties