#TT | Feyenoord scout opnieuw international van Mexico

#TT | Feyenoord scout opnieuw international van Mexico

Feyenoord houdt serieus rekening met een vertrek van Lutsharel Geertruida en Marcus Holmgren Pedersen. De Rotterdammers oriënteren zich nadrukkelijk op de transfermarkt voor een opvolger. Eerder viel Joshua Brenet en nu wordt ook de naam van FC Barcelona-verdediger Julián Araujo genoemd.

Araujo staat tot medio 2026 onder contract bij FC Barcelona en kwam afgelopen winterstop voor een bedrag van vier miljoen euro over van Los Angeles FC. De Spanjaarden willen ruimte maken in de selectie en zijn bereid om mee te werken aan een uitgaande transfer deze zomer. Feyenoord is één van de clubs die interesse heeft getoond.

Araujo is een 21-jarige rechtsback en tevens international van Mexico. Volgens het medium Diario Sport heeft Araujo al een goed gesprek achter de rug met Santiago Gimenez over een mogelijke transfer. De Mexicaan speelde afgelopen seizoen voornamelijk wedstrijden in het tweede elftal van FC Barcelona en neemt nu deel aan de Gold Cup met de nationale selectie van zijn land.

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties