#TT | Feyenoord gelinkt aan Mexicaanse spits

#TT | Feyenoord gelinkt aan Mexicaanse spits

Dennis te Kloese is de opvolger van Mark Koevermans bij Feyenoord. De nieuwe algemeen directeur van de Rotterdammers is een groot deel van zijn loopbaan actief geweest in het buitenland. Te Kloese is een grote naam in het Mexicaanse en Amerikaanse voetbal en is het dus aannemelijk dat diverse talenten aan een overstap naar De Kuip worden gelinkt.

Luca Martínez is de eerste naam die opduikt in de buitenlandse media. De 20-jarige Mexicaan wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord. Martínez speelt in de spits bij de Argentijnse Primera División-club Rosario Central en heeft nog een contract tot december 2022. Niet alleen Feyenoord hoopt op zijn handtekening. Ook diverse clubs uit Europa hebben Martínez, die uitkomt voor Mexico Onder 20, op het lijstje staan.

Martínez speelde slechts een beperkt aantal wedstrijden op het hoogste niveau, maar is bekend met de interesse van buitenlandse club. De speler geeft aan dat hij het enorm naar zijn zin heeft bij Rosario Central en de club niet transfervrij wil verlaten. ''Als ik wegga, wil ik dat Central ook profiteert'', reageert Martínez in gesprek met ESPN. Hij heeft geen voorkeur wat betreft zijn toekomt. ''Het voorstel dat binnenkomt ga ik beoordelen, maar voor nu focus ik mij op Rosario.''

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties