#TT | Feyenoord en Valencia in de markt voor Penetra

#TT | Feyenoord en Valencia in de markt voor Penetra

Feyenoord heeft onlangs afscheid genomen van Jacob Rasmussen. De Deen was gehuurd van ACF Fiorentina en keert weer terug naar zijn werkgever. De Rotterdammers speuren de transfermarkt af naar onder andere een extra centrale verdediger. Volgens het Portugese Record is Alexandre Penetra in beeld bij Feyenoord.

Niet alleen Feyenoord heeft interesse in de 21-jarige Penetra. Ook Valencia heeft de rechtsbenige verdediger op het oog. De Portugees gaat vrijwel zeker zijn huidige club Famalicão verlaten. Op dit moment neemt hij deel aan het EK 2023 in Georgië met het Portugese team. Na het toernooi zal de verdediger een keuze maken over zijn toekomst.

Penetra heeft zijn jeugdopleiding genoten bij Benfica en maakte transfervrij de overstap naar Famalicão. Afgelopen seizoen speelde hij 29 wedstrijden als verdediger, waarin hij twee doelpunten scoorde en twee assists gaf. Zijn huidige marktwaarde wordt geschat op vier miljoen euro. Bij Famalicão loopt zijn contract door tot medio 2026.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties