#TT | Feyenoord aast op spits Sporar

#TT | Feyenoord aast op spits Sporar

Feyenoord heeft ruimte in het salarisbudget na het vertrek van Nicolai Jørgensen. De Rotterdammers hebben eerder al aangegeven de transfermarkt op te gaan om de selectie van Arne Slot te versterken. Na aflopen donderdag tegen FC Drita is wel gebleken dat een nieuwe spits meer dan welkom is in De Kuip.

Volgens Record waagt Feyenoord momenteel een poging bij Andraž Šporar. De Rotterdammers hebben volgens Portugese media zelfs de onderhandelingen al geopend. De 27-jarige Sloveen komt momenteel uit voor Sporting Lissabon en heeft nog een contract tot medio 2025. Trainer Rúben Amorim maakt momenteel geen gebruik van de aankoop die afgelopen januari overkwam. De spits neemt dan ook niet deel aan de voorbereiding en lijkt te mogen vertrekken.

Ryan Koolwijk speelde in het verleden voor AS Trencin in dezelfde competitie als Róbert Bozeník en Andraz Sporar. De middenvelder liet tijdens de transfer van Bozeník weten niet echt onder de indruk te zijn, maar van Sporar wel. ''Toen ik tegen hem speelde, dacht ik niet van: wow! Dat had ik bijvoorbeeld wel bij een spits van Slovan Bratislava, Andraz Sporar, die is gekocht door Sporting Lissabon. Daar droop de kwaliteit van af.''

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties