#TT | Fenerbahce SK meldt zich bij Dinamo Moskou voor Szymański

#TT | Fenerbahce SK meldt zich bij Dinamo Moskou voor Szymański

Fenerbahce SK heeft zich officieel gemeld bij Dinamo Moskou om een transfer van Sebastian Szymański te bespreken, zo melden Turkse en Russische media donderdagavond. Volgens BuzzSpor zijn de eerste contacten tussen beide clubs vanmiddag gelegd.

Szymański wordt gezien als de opvolger van Arda Güler. De middenvelder heeft voor een miljoenenbedrag de overstap gemaakt naar Real Madrid. De Turkse club wil nu met een deel van de opbrengsten proberen de 24-jarige Szymański los te weken bij de Russische club.

Journalist Yağız Sabuncuoğlu voegt eraan toe dat Dinamo Moskou mikt op een transfersom van ongeveer twintig miljoen euro. Voor Feyenoord is dit een bedrag dat niet realistisch lijkt te zijn, maar Fenerbahce SK lijkt er minder moeite mee te hebben gezien het beschikbare transferbudget.

De Poolse middenvelder heeft zelf aangegeven de voorkeur te geven aan een definitieve transfer. Trainer Arne Slot heeft donderdagmiddag nog benadrukt dat Szymański altijd heeft aangegeven graag terug te willen keren naar De Kuip, maar dat een akkoord met Dinamo Moskou een ingewikkelde kwestie is.

Lees meer over
Tabloid Transfers Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties