Tsjechische politie bereidt zich voor op komst Feyenoorders

Tsjechische politie bereidt zich voor op komst Feyenoorders

Na een geslaagde uitwedstrijd van Feyenoord tegen Union Berlin staat er morgen een fraaie uitwedstrijd tegen Slavia Praag op het programma. Naar schatting reizen er ongeveer drieduizend supporters van Feyenoord af naar Tsjechië om de ploeg van trainer Arne Slot te ondersteunen.

De politie heeft de nodige voorbereidingen getroffen om problemen in de stad te voorkomen. ''Wij verwachten de komst van ongeveer 3000 fans uit Nederland, van wie sommigen actief hebben deelgenomen aan de rellen in Rotterdam. Honderden politieagenten zullen derhalve bij de maatregelen worden betrokken, onder wie leden van het anti-conflictteam'', schrijft een woordvoerder op sociale media.

Feyenoord hoopt vooral dat de supporters zich in het stadion gedragen. Vorige week werd bekend dat de Rotterdamse club een recordboete heeft ontvangen van de UEFA. Het bedrag dat Feyenoord moet betalen is daardoor al opgelopen tot € 277.875,- De club roept dan ook op om te stoppen met het afsteken van vuurwerk om meer ellende te voorkomen.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties