Trauner volgende week in wedstrijdselectie Feyenoord

Trauner volgende week in wedstrijdselectie Feyenoord

Gernot Trauner heeft de trainingen van afgelopen week goed doorstaan. Trainer Arne Slot ziet dat de Oostenrijker razendsnel stappen maakt in zijn herstel. De verwachtingen zijn dat Trauner volgende week minuten kan maken voor Feyenoord, zo liet de trainer weten op het persmoment richting de topper tegen AZ.

Wanneer Trauner de aankomende week geen terugslag krijgt in zijn herstel, dan behoort de ervaren verdediger weer tot de wedstrijdsectie voor de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Feyenoord treft de huidige nummer tien uit de Eredivisie op zondag 26 februari. Sebastian Szymanski is er nog niet bij, al maakt hij ook stappen in het herstel van zijn knieblessure.

Feyenoord rekent de komende periode nog niet op Justin Bijlow. Slot liet weten dat het nog 'enkele weken' gaat duren voordat de doelman weer volledig kan meetrainen met de groep. Bijlow heeft een blessure aan zijn pols en zit dan ook in het gips. Orkun Kökcü is zoals bekend wel weer van de partij tegen Fortuna Sittard. De aanvoerder komt terug van zijn schorsing.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties