Trauner traint weer en mag alsnog hopen op ontmoeting met Oranje

Trauner traint weer en mag alsnog hopen op ontmoeting met Oranje

Gernot Trauner heeft zijn gezicht laten zien op het trainingsveld bij Oostenrijk. De ploeg bereidt zich in Berlijn voor op het achtste finale-duel tegen Turkije. Voor Trauner komt die wedstrijd nog te vroeg, maar het land heeft goede hoop de verdediger voor een eventuele kwartfinale weer terug te hebben.

Trauner liep in de met 3-1 gewonnen groepsfasewedstrijd tegen Polen - waarin hij zelf de openingstreffer maakte - een dijbeenblessure op. Daardoor miste hij de ontmoeting met Nederland, die voor de Feyenoorder juist zo speciaal was. Ook tegen Turkije komt hij niet in actie, zo werd al door de Oostenrijkse voetbalbond gecommuniceerd.

Toch maakt hij stappen in zijn herstel. Maandag verscheen hij op de laatste training voor het duel met Turkije, al trainde hij daar nog wel apart van de groep. Mocht Oostenrijk dinsdagavond winnen van Turkije, dan houdt Trauner hoop om zijn speciale wedstrijd alsnog te kunnen spelen. In de kwartfinale treft Oostenrijk namelijk Oranje, als die ploeg weet te winnen van Roemenië.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties