Trauner en Sinisterra niet inzetbaar tegen Heerenveen

Trauner en Sinisterra niet inzetbaar tegen Heerenveen

Gernot Trauner en Luis Sinisterra zijn niet inzetbaar voor Feyenoord. De twee zitten niet in de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Trauner was afgelopen weekend ook al niet inzetbaar. Sinisterra viel in de rust van De Klassieker uit met een blessure.

Het is nog niet duidelijk wanneer Sinisterra en Trauner weer terug zijn bij Feyenoord. Het is zelfs de vraag of de verdediger en aanvaller het trainingskamp in Spanje wel gaan halen. De Colombiaan heeft vandaag een scan laten maken en dan moet er meer duidelijkheid zijn.

''Ik hoop dat Gernot tijdens het trainingskamp gaat aansluiten'', vertelt trainer Arne Slot. ''De onderzoeken bij Luis lopen nog, dus daar kan ik nog niet over zeggen hoe lang het gaat duren. Volgens mij heeft hij vandaag een scan gehad dus de komende dagen weten we meer. Het is geen grote knieblessure en dat hij er drie maanden uit is, dat zeker niet.''

Lutsharel Geertruida en Reiss Nelson moeten Feyenoord nu helpen aan de drie punten. "Als je een topclub bent, weet je dat je moet reageren als je twee keer op rij verloren hebt. We zullen zien of dat gaat lukken", vertelt trainer Arne Slot. "Ik bedoel daar met name mee dat we het spel moeten spelen dat we het hele seizoen gespeeld hebben en dat er geen teleurstelling in de groep moet zitten."

Slot verwacht niet dat de slechte resultaten gaan doorwerken in de groep. "Het waren natuurlijk twee teleurstellingen achter elkaar, maar de spelers zijn denk ik ook wel in staat om door de teleurstellingen heen te kijken. Teleurstelling is ook helemaal niet erg, want over het algemeen leidt dat tot net een stapje extra erbij zetten en dat is blijkbaar nodig op dit moment.''

Lees meer over
Luis Sinisterra Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties