'Transfersom Kasanwirjo bekend; Feyenoord betaalt 1.5 miljoen'

'Transfersom Kasanwirjo bekend; Feyenoord betaalt 1.5 miljoen'

Feyenoord en FC Groningen hebben een akkoord bereikt over een transfersom van Neraysho Kasanwirjo, zo meldt Het Dagblad van het Noorden. De Rotterdammers maken een bedrag over van twee miljoen euro voor de centrale verdediger. Het transferbedrag kan in de toekomst nog oplopen door middel van bonussen.

Kasanwirjo traint al niet meer mee bij FC Groningen en is in afwachting van de laatste details. De 20-jarige verdediger gaat na een succesvolle medische keuring een contract voor meerdere seizoenen tekenen. Kasanwirjo had bij FC Groningen een contract tot medio 2024 met een optie om zijn verbintenis met één jaar te verlengen.

Update | Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam maakt bekend dat Feyenoord niet 2 miljoen euro overmaakt, maar 1.5 miljoen euro voor de centrale verdediger. Trainer Arne Slot bevestigt op de persconferentie dat het bedrag van 2 miljoen euro niet klopt. ''Het is ook een toekomstinvestering die we gedaan hebben.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties