'FC Groningen werkt mee met transfer Kasanwirjo'

'FC Groningen werkt mee met transfer Kasanwirjo'

Feyenoord heeft Neraysho Kasanwirjo zo goed als binnen. De Rotterdammers hebben volgens Voetbal International een aantal goede gesprekken achter de rug met FC Groningen over de komst van de 20-jarige centrale verdediger.

''De talentvolle rechtspoot is toe aan een doorstart van zijn carrière en daarom stelt FC Groningen zich niet hard op in gesprekken met Feyenoord'', schrijft Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam. ''Voor de Rotterdammers is dit daarmee het ideale scenario. Het gebrek aan vorm drukt namelijk de vraagprijs.''

Kasanwirjo is een speler die perfect past in het profiel van Feyenoord. De Rotterdammers waren op zoek naar een back-up voor Gernot Trauner. De rechtspoot is een speler die op verschillende posities ingezet kan worden: Rechtsback, centrale verdediger, controleur of zelfs box-to-box-middenvelder. Ook is het een speler gebleken die niet zeurt als hij plaats moet nemen op de bank.

Feyenoord kwam uit bij Kasanwirjo nadat intern niet iedereen overtuigd was van Dennis Hadzikadunic. ''Uiteindelijk waren de scouting, de technische staf en directeur Dennis te Kloese het met elkaar eens: nét niet. Zo verlegde de aandacht zich naar het volgende target, een speler uit de Eredivisie'', weet de journalist te melden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties