Transfermarkt gesloten: Feyenoord houdt zich rustig op slotdag

Transfermarkt gesloten: Feyenoord houdt zich rustig op slotdag

Feyenoord was de laatste uren bezig met Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt, maar de Rotterdammers hebben uiteindelijk geen akkoord weten te bereiken met FC Twente en PEC Zwolle. Ook een buitenkansje op de transfermarkt werd niet meer gestrikt.

Feyenoord gaat gaat dus strijden om het kampioenschap, de TOTO KNVB Beker en de Europa League met de huidige selectie. Alleen Neraysho Kasanwirjo werd in de winterwindow verwelkomd. De 20-jarige verdediger werd overgenomen van FC Groningen en wordt vooral gezien als een investering voor de lange termijn.

Feyenoord heeft wel afscheid kunnen nemen van Aliou Balde, Fredrik André Bjørkan en Noah Naujoks. Algemeen directeur Dennis te Kloese liet eerder al weten dat Feyenoord alleen zou toeslaan op de transfermarkt wanneer iedereen binnen de club overtuigd zou zijn. Dat was met Zerrouki het geval, maar FC Twente ging niet akkoord met een vast bedrag van acht miljoen euro.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties