VI: Feyenoord sprak informeel met beleidsbepalers Benfica

VI: Feyenoord sprak informeel met beleidsbepalers Benfica

Feyenoord heeft de afgelopen dagen informeel contact gehad met Benfica. De Portugese topclub ziet in Orkun Kökcü de ideale opvolger van Enzo Fernández, die al weken concreet in de belangstelling staat van Chelsea.

Fernández was de afgelopen dagen dichtbij een transfer van 120 miljoen euro. ''Intussen spraken beleidsbepalers van Benfica geregeld informeel met die van Feyenoord, zo bevestigen bronnen in Rotterdam. Maar tot een officieel bod leidde dat niet'', schrijft Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam op VI Pro.

''Zo was de volgorde: speler verkopen, overeenstemming bereiken met Kökcü en dan een officieel bod neerleggen bij Feyenoord'', vervolgt de journalist over de ontwikkelingen achter de schermen. ''Maar daarvoor was geen tijd en Feyenoord zat er ook niet meer op te wachten, midden in de titelrace. Kökcü is behalve aanvoerder ook de meest bepalende speler in het elftal van trainer Arne Slot.''

Feyenoord heeft tot gisterenavond nog in spanning gezeten over een mogelijk vertrek van Kökcü.''Het probleem zat ‘m in de betalingstermijnen waarmee Chelsea de transfersom wilde overmaken naar Lissabon. Benfica ging er tot gisteren niet mee akkoord en wist dat het niet meer hoefde aan te kloppen in Rotterdam. Dat was anders geweest als de club sneller een akkoord had weten te bereiken met Chelsea.''

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties