Toornstra: "Eigen schuld dat we in die positie komen"

Toornstra: "Eigen schuld dat we in die positie komen"

Na afloop van een heel frustrerende middag verscheen aanvoerder Jens Toornstra voor de camera van ESPN. Door voortdurend spelbederf van Vitesse kon Feyenoord in het laatste halfuur niet tot een slotoffensief komen. "Ik denk dat de bal meer stil heeft gelegen dan gerold", merkte Toornstra op.

De middenvelder stak echter ook hand in eigen boezem. "Vitesse heeft heel de wedstrijd doodgelegd, maar wij komen in die positie. Dat is onze eigen schuld. We kregen twee keer binnen tien minuten een goal tegen. Daar waren we net niet scherp genoeg en dan loop je achter de feiten aan."

Na een slecht begin aan beide helften zag Toornstra Feyenoord wel terugkomen in de wedstrijd, maar verzuimen om terug te komen. "Guus had de 2-1 op zijn schoen, maar maakte hem helaas niet. In de tweede helft moesten we knokken en hopen dat 'ie een keer goed valt. Ik had nog een halve omhaal, maar helaas."

Zo gaat Feyenoord opnieuw de interlandbreak in met een nederlaag. "We zeiden het van tevoren al: dit is precies hetzelfde als in het eerste blok, die laatste wedstrijd tegen Utrecht-uit. Dat is die stap die we nog moeten maken."

Lees meer over
Jens Toornstra Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties