Toornstra: "Daardoor waren we oppermachtig vandaag"

Toornstra: "Daardoor waren we oppermachtig vandaag"

Feyenoord heeft het zich ook in de thuiswedstrijd tegen FC Luzern niet moeilijk gemaakt. De Zwitsers werden opnieuw met 3-0 verslagen, waardoor de Rotterdammers de play-offs van de Conference League instromen. Zodoende verscheen Jens Toornstra na afloop tevreden voor de camera van ESPN.

"Het was een goede wedstrijd", vatte Toornstra samen. "Relaxed was het niet, want we moesten er heel veel energie in steken. Maar daardoor waren we wel oppermachtig vandaag." Zo had de score al voor rust nog veel hoger op kunnen lopen. "Sommige momenten moeten we iets beter uitspelen", weet ook Toornstra. "Dan maak je er nog meer. Dat is een punt om aan te werken."

Zelf speelt Toornstra dit seizoen een meer controlerende rol dan voorheen. Ook daar vertelde hij over. "Ik maak nog steeds mijn meters, maar meer van links naar rechts dan verticaal. Het is een rol die ik toebedeeld heb gekregen en ik probeer het zo goed mogelijk in te vullen. Ik denk dat er daar voor mij nog genoeg te leren is."

De aanvoerder zag twee ploeggenoten debuteren: Lennard Hartjes en Antoni Milambo maakten hun eerste officiële minuten voor Feyenoord. "Ze zijn jong, maar heel gretig", valt Toornstra op. "Heel leergierig. Het zijn ook bewegelijke jongens. Ze hebben het verdiend om vanavond te spelen en hebben het ook redelijk gedaan."

Lees meer over
Jens Toornstra Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties