Timber: "Wij maken uiteindelijk op de goede momenten de goals"

Timber: "Wij maken uiteindelijk op de goede momenten de goals"

Feyenoord heeft het weekend goed afgesloten. In De Kuip werd afgerekend met Heracles Almelo en daar hadden de Rotterdammers eigenlijk geen problemen mee. De hele wedstrijd had het elftal van Arne Slot de overhand en uiteindelijk waren doelpunten van Yankuba Minteh, Santiago Gimenez en Igor Paixão genoeg voor de drie punten.

"Het was wel zondagavond inderdaad", begint Quinten Timber met een glimlach tegenover ESPN als de verslaggever vraagt hoe hij de zondagavondwedstrijd zou typeren. "Ik denk een goede overwinning. Heracles deed het wel goed in de eerste helft, ze hadden ook een paar kansen. Wij maken uiteindelijk op de goede momenten de goals, mooie goals ook. Eigenlijk een hele zakelijke overwinning."

"We hebben zware wedstrijden gehad en zijn ook al een tijdje ongeslagen, als je AS Roma niet meerekent. Ik denk dat we het prima doen", vervolgt de middenvelder van Feyenoord. Timber is blij met de vrije dagen en merkte ook het effect. "Ik vind het normaal wel leuk om twee keer per week te spelen. Deze keer was het team wel een beetje moe, wat wel logisch is na zo’n zware periode. Het was dus wel lekker."

Steun voor Boëtius
De selectie van Feyenoord kwam het veld op met speciale shirts als steun voor Jean-Paul Boëtius. "Hij is weer ziek geworden en we wilden hem steunen. Dat hebben we op deze manier gedaan en ik hoop dat hij die steun voelt. Ik bid elke dag voor hem en hopelijk doen meer mensen dat. Veel jongens kennen hem ook en het is een jongen van de club. Het lijkt mij totaal niet gek dat we dit hebben gedaan."

yv2024310yv2024310a9c09848jpg
Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties