Timber: "Uiteindelijk was mijn doel om op tijd terug te zijn"

Timber: "Uiteindelijk was mijn doel om op tijd terug te zijn"

Quinten Timber speelde vroeger in de jeugd voor Feyenoord. Afgelopen zomer keerde hij als recordaankoop terug naar Rotterdam, maar was het nog niet zijn meest gelukkige seizoen. Door blessures moest hij vooral de tweede seizoenshelft vanaf de kant toekijken. Nu is hij blij met de landstitel.

''We zijn net pas begonnen'', antwoord Timber in de camera van RTV Rijnmond op de vraag hoe hij de avond heeft beleefd. ''Ik ben blij dat we zo snel voorkwamen. De avond is pas net begonnen en we moeten het nog afmaken, het zal nog wel een aantal dagen duren. Ik denk dat ik pas over een week kan vertellen hoe het is geweest'', lacht de middenvelder.

Blessure
Timber heeft in de Eredivisie slechts 22 wedstrijden gespeeld door blessures, maar zijn doel is behaald. ''Uiteindelijk was mijn doel om op tijd terug te zijn om het mee te maken op het veld. Dat is gelukt. Ik ben blij dat ik vorige week nog 30 minuten kon spelen en vandaag ook weer.'' Uiteraard was het voor de middenvelder lastig om zijn ploeg zo goed te zien spelen, terwijl hij zelf geblesseerd was. ''Dat is niet makkelijk, maar dat is voetbal. Mijn doel was om erbij te zijn als we de schaal omhoog mochten houden en dat is gelukt. Ik probeer alleen het positieve eruit te halen.''

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties