Timber start zondag in de basis bij Feyenoord

Timber start zondag in de basis bij Feyenoord

Quinten Timber start zondag bij Feyenoord in de basis, zo vertelt trainer Arne Slot in aanloop naar de wedstrijd tegen PSV in De Kuip. De Rotterdammers kunnen niet beschikken over Sebastian Szymański en Timber mag hierdoor op de nummer tien positie beginnen.

Feyenoord kan verder beschikken over een fitte selectie. Alleen de langer geblesseerde Gernot Trauner ontbreekt in de ploeg van Slot. Timber kan naar verwachting iets meer dan een uur spelen. ''Dat denk ik wel, maar dat zal wel moeten blijken. Tegen NEC viel hij een halfuur in en toen zag het er niet uit alsof hij dat heel makkelijk volhield, maar in Enschede speelde hij drie kwartier heel goed. Quinten gaat starten, dat kan ik wel zeggen.''

Slot staat ook nog even stil bij het herstel van Trauner. ''Ik heb wel eens gezegd van: in een stout scenario hou ik er rekening mee dat hij het hele seizoen niet meer speelt. Als je dat als leidraad neemt dan gaat het nu inderdaad hartstikke goed, maar dat is nooit het beeld geweest wat de medische staf geschetst heeft. Zij hebben altijd wel gedacht dat hij ruimschoots voor het einde van het seizoen weer fit zal zijn.''

Hoe PSV gaat spelen zondag in De Kuip is voor Slot nog even afwachten. ''Gezien de mutaties bij PSV deze winter is het voor ons een beetje zoeken hoe ze zondag qua invulling voor de dag zullen komen. Feit is dat PSV veel mogelijkheden heeft en vooral ook veel goede spelers met verschillende kwaliteiten. Wij kijken in elk geval uit naar de volgende topwedstrijd.'' De wedstrijd begint 14:30 uur en wordt gefloten door Danny Makkelie.

Lees meer over
Arne Slot Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties