'Timber ondergaat scan in het ziekenhuis'

'Timber ondergaat scan in het ziekenhuis'

Vandaag moet blijken hoe lang Quinten Timber niet inzetbaar is voor Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De 21-jarige middenvelder kon niet verder spelen in de oefenwedstrijd tegen FC Emmen vanwege een blessure aan zijn enkel.

Timber werd in de eerste helft gewisseld en moest met hulp het veld verlaten. Trainer Arne Slot gaf gisteren al aan zich zorgen te maken over de ernst van zijn blessure. Een scan in het ziekenhuis moet duidelijkheid geven. Feyenoord speelt 8 januari de eerste officiële wedstrijd van de tweede seizoenshelft.

"Hij verstapt zich en dat is niet zo fijn. Als er eigenlijk niks gebeurt voor ons gevoel en de pijn is wel dusdanig heftig dat je er zo van af moet, dan zijn de voortekenen niet zo positief'', vertelde Slot gisteren. "Maar dat blijkt ook wel eens in de praktijk anders te zijn, dus laten we dat afwachten.''

Gernot Trauner
Eerder werd al bekend dat Feyenoord de Oostenrijker maanden moet missen. Trainer Arne Slot voegt het liefst een centrale verdediger toe aan de selectie. ''Idealiter wil je er, als je zo’n goede speler kwijtraakt, iemand bij hebben die gelijkwaardig is. Dat zal een uitdaging zijn, want wij hebben niet de vermogende positie van een club die normaal bovenaan staat om een speler van 10 à 20 miljoen te halen.''

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties