'Til sprak uitgebreid met Royal Antwerp FC'

'Til sprak uitgebreid met Royal Antwerp FC'

Guus Til lijkt niet voor Feyenoord te kiezen. De aanvallende middenvelder is onderweg naar Royal Antwerp FC. Til heeft al uitgebreid gesproken met de Belgische club en trainer Mark van Bommel, zo meldt Nieuwsblad.be.

De 24-jarige Til heeft vandaag een bezoek gebracht aan de accommodaties en het centrum van de stad. Het Belgische medium weet te melden dat er van een akkoord nog geen sprake is, maar Antwerp heeft voldoende budget om Til te overtuigen. Eerder koos Vincent Janssen al voor het project van Marc Overmars.

Slot gaf afgelopen maandag nog aan te hopen op Til. De trainer heeft nog contact met de middenvelder, maar weet dat er voldoende belangstelling is voor Til. ''We moeten kijken wat daar qua financiën voor ons mogelijk is. En de speler heeft uiteraard zelf ook zijn ideeën over zijn toekomst. We moeten kijken of dat samengevoegd kan worden'', reageerde Slot.

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties