Til over coronabesmetting: ''Dat was even schrikken''

Til over coronabesmetting: ''Dat was even schrikken''

Feyenoord kan morgenavond Europese overwintering gaan veiligstellen in Tsjechië. Er moet minimaal gelijkgespeeld worden op bezoek bij SK Slavia Praag. Guus Til heeft vertrouwen in de wedstrijd.

Dat een gelijkspel genoeg is, is niet relevant vindt de middenvelder. Feyenoord moet morgen vol voor de winst gaan. ''Dat moet altijd het doel zijn'', begint de international op de persconferentie. Feyenoord maakte in de heenwedstrijd in De Kuip indruk in de eerste helft. ''Zij konden toen niet mee in ons tempo. In de tweede helft deden ze het een stuk beter en maakten ze het ons moeilijk. Of wij een getergd Slavia verwachten? Zeker, want zij moeten ook winnen.''

Justin Bijlow is niet meegereisd naar Tsjechië. De keeper is positief getest op het coronavirus. ''Zoiets is altijd even schrikken. Gelukkig is het bij één gebleven. Het is mooi dat we hier weer voor onze supporters spelen. Het is heel jammer dat in Nederland de stadions weer dicht zijn, maar op dit moment is de situatie helaas niet anders'', aldus Til.

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties