Til: "Eigenlijk ben ik vooral nog geïrriteerd"

Til: "Eigenlijk ben ik vooral nog geïrriteerd"

Guus Til vertolkte opnieuw een heldenrol namens Feyenoord tegen NEC. Toen de Rotterdammers laat in de wedstrijd met 2-3 achter stonden, was hij het die ze met twee goals toch aan een overwinning kon helpen. Toch was de Feyenoorder na afloop niet zo blij als na zo'n hoofdrol verwacht zou mogen worden.

"Deze kwam van heel ver", begon Til in gesprek met ESPN. "We zeiden in de rust: 'Nog 45 minuten, we spelen thuis, dat moet in principe genoeg zijn.' En dan krijg je 'm nog om de oren... Ik had het al bijna opgegeven. Ik weet niet waar we het nog vandaan haalden, het was echt ongelofelijk."

Meer dan blij met het resultaat, was Til boos over de manier waarop de 2-0 voorsprong werd verspeeld. "Dat vind ik zo bizar. Als je als Feyenoord thuisspeelt tegen NEC en je komt met 2-0 voor, mag je nooit meer op achterstand komen. Schiet mij maar lek, misschien was het gemakzucht. Een vrije trap en een ingooi; twee standaardsituaties. Dat is waar we altijd op moeten letten. In het spel geven we niet zoveel weg, maar spelhervattingen is dit jaar niet zo'n succes."

Toen Tils eigen rol in de comeback van Feyenoord ter sprake kwam, bleef hij bescheiden. "Hij valt ook twee keer gewoon goed", reageerde hij. "Het is lekker, maar ik ben vooral nog geïrriteerd dat het hier 5-3 is geworden. Ik vind dat echt niet kunnen. Het is ontzettend positief dat we hebben gewonnen, maar 5-3... Kom op jongens..."

Lees meer over
NEC Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties