Til bedankt Feyenoord: ''Ik ga jullie enorm missen''

Til bedankt Feyenoord: ''Ik ga jullie enorm missen''

Guus Til heeft voor een overstap naar PSV gekozen. De middenvelder bedankt via sociale media Feyenoord voor de kans die hij heeft gekregen en is daar dankbaar voor. Het volledige bericht is hieronder te lezen.

Feyenoorders,

Na twee lastige jaren hebben jullie me vorig jaar de kans gegeven bij te dragen aan een fantastisch seizoen dat we hebben afgesloten met een 3e plaats in de Eredivisie en een finaleplaats in de Conference League. Jullie hebben me met open armen ontvangen en me het plezier in voetbal teruggegeven. Het doet me daarom oprecht pijn jullie nu al weer te gaan verlaten.

PSV heeft me een meerjarig contract voorgelegd waarmee ik mijn voetbalambities hoop te kunnen verwezenlijken en waarmee ik in één klap een einde kan maken aan een onzekere periode die was veroorzaakt door de gebeurtenissen in Oekraïne.

Ik zal jullie altijd dankbaar blijven voor de kansen die jullie me hebben gegeven, en voor jullie warmte, hartstocht en loyaliteit.

Ik ga jullie enorm missen.

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties