Til baalt: "Er was eigenlijk niks aan de hand"

Til baalt: "Er was eigenlijk niks aan de hand"

Guus Til baalde uiteraard flink van het 1-1 gelijkspel van Feyenoord tegen FC Groningen. De middenvelder vond het puntverlies onnodig, zeker omdat Groningen nauwelijks iets wist te creëren. De Rotterdammers zelf kregen juist wel genoeg mogelijkheden.

"Er was eigenlijk niks aan de hand", vertelde Til na de wedstrijd aan ESPN. "Ze hebben geen enkele kans gekregen en dan krijg je de goal via een lange bal tegen." De middenvelder stelde dan ook dat de thuisploeg ietwat gemazzeld heeft. "Hij hoeft maar één keer goed te vallen. De factor geluk speelt in het voetbal natuurlijk ook een rol."

Aan de andere kant verweet hij zijn eigen ploeg dat de wedstrijd niet in het slot is gegooid. "We hebben heel veel gecreëerd en veel kansen gehad om de voorsprong uit te breiden. Dat deden we niet en daardoor hou je altijd het gevoel dat 'ie aan de andere kant kan vallen, als je maar met één doelpunt voorstaat. Je zag maar weer dat zij daar niet eens veel voor hoeven te creëren."

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties