Bijlow: "Misschien waren we te gehaast"

Bijlow: "Misschien waren we te gehaast"

Justin Bijlow zag in de slotfase van FC Groningen - Feyenoord toe hoe zijn ploeggenoten niet tot de winnende treffer kwamen. Zelf was de goalie nog goed voor een belangrijke en knappe redding, maar meer dan een punt leverde dat zijn ploeg niet op.

"Heel frustrerend", zo noemde Bijlow het voor de camera van ESPN. "Je geeft vrijwel niks weg. We domineerden de hele tweede helft, zij krijgen één lange bal en die gaat erin." Bijlow kon niet helemaal zien wat er aan de andere kant, voor het Groningse doel, fout ging. "Misschien waren we toch te gehaast, hebben we niet goed gekeken wat er om ons heen gebeurde. Ik heb niet goed gezien, ik stond er te ver vanaf."

Zijn eigen redding in de slotfase - één van de weinige keren dat het nodig was - was een fraaie reflex, nadat de bal nog van richting veranderd werd. "Hij kwam niet heel ver van me, ging niet heel ver de hoek in, dus gelukkig kon ik hem nog pakken. maar ik had hier liever met drie punten gestaan", maakte hij al snel duidelijk.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties