Theatershow Willem van Hanegem maandagavond live te volgen

Theatershow Willem van Hanegem maandagavond live te volgen

Kijktip voor de maandagavond: een theatershow over en mét Willem van Hanegem, ter ere van zijn 80ste verjaardag op 20 februari jl. Dit unieke eerbetoon aan De Kromme kun je vanavond vanaf 20:30 uur live en openbaar zien op Feyenoord ONE.

De theatershow wordt georganiseerd door het Algemeen Dagblad en vindt plaats in De Doelen op het Schouwburgplein in Rotterdam. De presentatie is in handen van Wilfried de Jong en speciaal voor Van Hanegem zijn er enkele grote namen uit de voetballerij te gast. Mats Wieffer is aanwezig namens de selectie van Feyenoord, maar ook Rinus Israel, Van Hanegem zijn aanvoerder in de succesjaren 70 van Feyenoord, is van de partij. Rivaal, tegenwoordig vriend, Sjaak Swart zal ook aanwezig zijn. Daarnaast komen Guus Hiddink, als voetballer vroeger wel 'de Kromme van het Oosten' genoemd, en Jan Mulder op speciaal verzoek van de jarige naar Rotterdam.

Alle gasten reageerden tegenover het AD enthousiast op het verjaardagsfeest van Van Hanegem. "Ik ben slecht ter been, maar voor Willem kom ik'', zei Israel. "Ik heb die dag eigenlijk al wat, maar voor die oude Feyenoorder zeg ik natuurlijk alles af'', zo vertelde Ajacied Swart. "Wat heerlijk om hierbij te zijn'', appte Hiddink. "Ik ben zeer vereerd dat ik op de verjaardag van zo'n grote speler mag komen'', aldus Jan Mulder.

Theatermaker Wilfried de Jong kijkt uit naar de show met daarin gesprekken met en over Willem, unieke, oude beelden, livemuziek van Ocobar (dat met zangers de favoriete nummers van Willem zal spelen), de Willem&Wessel-podcast, de petje op, petje af-quiz en een enkele (daverende) verrassing. Maar dat is natuurlijk allemaal maar theorie, want avonden met de eigengereide, unieke Willem van Hanegem laten zich niet gemakkelijk voorspellen.

Niks missen? Schakel dan tijdig in op Feyenoord ONE om de theatershow volledig live te zien.

Lees meer over
Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties