Telegraaf: Sinisterra onderweg naar Leeds United

Telegraaf: Sinisterra onderweg naar Leeds United

Luis Sinisterra is in verregaande onderhandeling met Leeds United. Dat meldt De Telegraaf. Ook Everton is nog in de race om de handtekening van de publiekslieveling van Het Legioen.

De Feyenoorder moet de opvolger gaan worden van Raphina op Elland Road. Leeds United heeft een akkoord bereikt met Chelsea voor 70 miljoen euro, maar de Braziliaanse vleugelaanvaller gaat liever naar FC Barcelona. Als die deal rond is schakelen de Engelsen door naar de smaakmaker van De Kuip.

Leeds United is zich ervan bewust dat Sinisterra tussen de twintig en dertig miljoen euro moet kosten. De Telegraaf zegt dat 'het ondenkbaar is dat Feyenoord genoegen zal nemen met twintig miljoen euro'.

Everton is met het vertrek van Richarlison naar Tottenham Hotspur een vleugelspeler kwijtgeraakt en ziet in Sinisterra een geschikte opvolger. Als die club ook concreet wordt lijkt Feyenoord een ongekende financiële slag te gaan slaan.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties