'Sinisterra verbreekt transferrecord met miljoenen'

'Sinisterra verbreekt transferrecord met miljoenen'

Luis Sinisterra gaat het transferrecord van Feyenoord dubbel en dwars verbreken. Het Algemeen Dagblad maakt melding dat de Rotterdammers minimaal 25 miljoen euro gaan overhouden aan de transfer van Sinisterra. Het bedrag kan nog oplopen richting de 30 miljoen euro door middel van bonussen.

Daarmee is de transfer naar Leeds United de duurste uit de geschiedenis van de Rotterdammers. Het oude record stond op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 voor achttien miljoen euro naar Liverpool vertrok.

Het vertrek van de publiekslieveling betekent dat Feyenoord haar beste speler kwijtraakt, maar dat het met de financiële injectie weer door kan op de transfermarkt. De kans is groot dat de 25 miljoen euro in gedeeltes wordt betaald, maar wat zeker is dat de Rotterdammers weer geld hebben om te besteden. Naar verluidt mag van elke transfer 40% worden geïnvesteerd. In dit geval zou dat 10,4 miljoen euro zijn.

De transfersom voor Sinisterra stemt mij tevreden
Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties