'PSV mengt zich in strijd met Feyenoord om Zerrouki'

'PSV mengt zich in strijd met Feyenoord om Zerrouki'

PSV heeft geïnformeerd bij FC Twente naar Ramiz Zerrouki, zo meldt De Telegraaf vrijdagochtend. De Eindhovenaren zien in de middenvelder van de Tukkers de ideale opvolger voor Ibrahim Sangaré, die aankomende zomer zo goed als zeker een transfer gaat maken.

Feyenoord is inmiddels bekend met de interesse van PSV en wil een Joey Veerman-scenario voorkomen. De Rotterdammers zijn in gesprek met FC Twente om een directe transfer te bespreken en willen nu spijkers met koppen slaan.

Het lijkt erop dat PSV momenteel geen verdere stappen zal ondernemen totdat de verkoop van Sangaré is afgerond. Dit geeft Feyenoord de mogelijkheid om actie te ondernemen en de 25-jarige middenvelder aan te trekken, maar als ze te lang wachten, is de kans groot dat ze de transfer wederom mislopen.

Zerrouki wil een stap maken
FC Twente werkt aankomende zomer mee aan een transfer van Zerrouki. Jan Streuer bevestigt in de #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur, nogmaals dat de 25-jarige middenvelder wil en gaat vertrekken. De Tukkers hebben eerder diverse biedingen van Feyenoord afgeslagen en zijn nu bereid om het gesprek aan te gaan.

''We hebben tegen Zerrouki gezegd dat we meewerken aan een transfer'', vertelt de technisch directeur van Twente. ''Het loopt al zo lang. Het gaat gebeuren, daar ben ik van overtuigd. Die jongen wordt aan alle kanten gevolgd. Het is nog behoorlijk vroeg, maar ik ga er vanuit dat de transfer gaat gebeuren. Hij wil zelf ook weg en dat kan ik me wel voorstellen.''

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties