VI: Feyenoord wil Zerrouki nog altijd binnenhalen

VI: Feyenoord wil Zerrouki nog altijd binnenhalen

Feyenoord ziet in Ramiz Zerrouki nog altijd een versterking voor deze zomer, zo meldt Voetbal International. De Rotterdammers en FC Twente zijn weer 'on speaking terms' en er is beweging.

De Tukkers wilden de 24-jarige middenvelder dit seizoen absoluut niet laten gaan. Feyenoord probeerde het drie keer, maar ving drie keer bot. In de laatste dagen van de winterse transferwindow deden de Rotterdammers een bod van acht miljoen euro waarmee het het eigen transferrecord zou breken, maar FC Twente bleef weigeren om zijn beste speler te verkopen.

Nu zouden beide clubs weer 'on speaking terms' zijn. Feyenoord ziet Zerrouki als een directe versterking, ook al zijn de posities op het middenveld goed bezet. VI schrijft dat de Rotterdammers 'weten dat de Champions League zijn tol gaat eisen en van plan zijn om wat vlees op de botten te kweken'. Eerder haalden de Rotterdammers Thomas van den Belt al binnen van PEC Zwolle.

De kans is groot dat Orkun Kökcü deze zomer voor een recordbedrag gaat vertrekken uit De Kuip, waardoor Feyenoord op zoek moet naar een vervanger. Maandag meldde De Telegraaf dat de Rotterdammers ook geinteresseerd zouden zijn in Branco van den Boomen en Stijn Spierings van Toulouse. Met eerstgenoemde zou al een gesprek zijn gevoerd.

Ramiz Zerrouki is een versterking volgend seizoen
Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties