Telegraaf: Feyenoord en FC Utrecht akkoord over Hendriks

Telegraaf: Feyenoord en FC Utrecht akkoord over Hendriks

Ramon Hendriks speelt aankomend seizoen op huurbasis voor FC Utrecht. Volgens De Telegraaf is de huurtransfer met optie tot koop donderdagavond helemaal afgerond. De verdediger van de Rotterdammers is alweer de vijfde aanwinst voor de Domstedelingen.

Hendriks kon afgelopen winterstop al op huurbasis vertrekken, maar de verdediger mocht van trainer Arne Slot De Kuip niet verlaten. Hendriks heeft daar nooit spijt van gehad. ''Ik heb hele goede trainingen gehad. Het is tactisch en technisch van heel hoog niveau", vertelde Hendriks eerder. "De keuze was om hier te blijven en mezelf te ontwikkelen op de training. Dat is een goede keus geweest."

Hendriks begon zijn voetbalcarrière bij ASWH in zijn geboorteplaats Hendrik-Ido-Ambacht. In 2014 werd hij gescout door FC Dordrecht, waarna hij in 2017 de overstap maakte naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Sindsdien speelde hij voor Feyenoord Onder 17 en Feyenoord Onder 19 en op huurbasis voor NAC Breda. Dit seizoen behoorde hij tot de selectie van Feyenoord.

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties