Telegraaf: Feyenoord definitief afgetroefd door PSV

Telegraaf: Feyenoord definitief afgetroefd door PSV

De soap rondom de mogelijke komst van Joey Veerman naar De Kuip is in volle gang. PSV heeft maandag een eerste bod van 5,5 miljoen euro neergelegd bij SC Heerenveen. Feyenoord is volgens FeyenoordTM maandagavond direct in 'spoedoverleg' gegaan om een vervolgstap te bespreken.

Feyenoord heeft eerder een bod van vier miljoen euro gedaan op Veerman, zo weet journalist Rik Elfrink te melden. SC Heerenveen ging hiermee niet akkoord. Technisch directeur Frank Arnesen was van plan om deze week weer in gesprek te gaan met de Friezen, maar door de concrete interesse van PSV moest er sneller geschakeld worden in Rotterdam. Intern is de hoop op zijn komst nog niet opgegeven.

Update | PSV troeft Feyenoord af
Journalist Sander de Vries van Leeuwarder Courant weet het zeker: Veerman gaat de nieuwe aanwinst worden van PSV. De Eindhovenaren hebben een akkoord weten te bereiken over een directe overgang van de 23-jarige Volendammer. Het gaat om een bedrag van rond de zes miljoen euro dat door een doorverkooppercentage nog kan oplopen in de toekomst.

Update | Veerman tekent voor 4,5 jaar bij PSV
De Telegraaf heeft inmiddels het nieuws officieel bekend gemaakt: SC Heerenveen en PSV hebben een definitief akkoord bereikt over een transfer. De Volendammer gaat dinsdag al mee op trainingskamp naar Marbella en gaat voor 4,5 seizoen tekenen.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties