Te Kloese ziet Het Legioen op de Coolsingel: "Dat is echt kippenvel"

Te Kloese ziet Het Legioen op de Coolsingel: "Dat is echt kippenvel"

Sinds januari 2022 is Dennis te Kloese in dienst als Algemeen Directeur bij Feyenoord. Nu, anderhalf jaar later, staat hij met zijn club op het balkon van het stadhuis. In de burgerzaal van het stadhuis deelt hij zijn gevoelens met RTV Rijnmond.

"Het is pure emotie, echt ongelofelijk", opent Te Kloese als hij moet zoeken om de juiste woorden te vinden. "Je gelooft het eigenlijk niet. De blijdschap van de mensen, ze staan hier al vanaf vanochtend vroeg." Geslapen heeft de algemeen directeur van Feyenoord eigenlijk niet. "Heel weinig, ik heb wel heel even de tijd genomen om thuis om te kleden. We hebben een feestje gehad met de spelers en staf. We hebben het erg naar ons zin gehad."

Huldiging
Het interview wordt gegeven met uitzicht op Het Legioen dat staat te zingen op de Coolsingel. "Dat is echt kippenvel, vanochtend stonden we in het stadion te wachten tot de bus weg zou gaan. We kregen de beelden, maar als je het nu echt ziet heb je er geen woorden voor. Een maand of tien geleden was ik druk met transfers en proberen om een selectie samen te stellen. Dat was een moeilijke tijd, want we hebben veel spelers verkocht. Dat maakt het wel extra mooi op dit moment."

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties