Te Kloese sluit komst Schouten naar Feyenoord uit

Te Kloese sluit komst Schouten naar Feyenoord uit

Supporters van Feyenoord hoeven geen rekening meer te houden met een mogelijke komst van Jerdy Schouten. De Rotterdammers hebben een poging gewaagd om de middenvelder aan de selectie toe te voegen, maar zijn komst is niet haalbaar.

Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigt in gesprek met Voetbal International dat Schouten financieel niet haalbaar is. Feyenoord heeft diverse gesprekken gevoerd met Bologna, maar de Italianen zijn niet van plan om mee te werken aan een transfer.

Of Feyenoord de komende weken een middenvelder gaat toevoegen aan de selectie is de vraag. Sivert Mannsverk staat nog altijd op het lijstje, maar de Rotterdamse club pakt niet door. Met de stormachtige ontwikkeling van Mats Wieffer en Quinten Timber die mogelijk sneller terugkeert dan verwacht vraagt men zich intern af of versterking wel echt nodig is.

Centrale verdediger
Feyenoord speurt momenteel wel de transfermarkt af naar een vervanger voor de geblesseerde Gernot Trauner. Dennis Hadzikadunic wordt momenteel gelinkt aan een overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers kunnen de Bosnisch international huren. Alleen het probleem is dat Hadzikadunic niet direct inzetbaar is. Feyenoord heeft naast de 24-jarige verdediger diverse andere namen op het lijstje staan.

Lees meer over
Schouten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties