'Schouten onhaalbaar: Bologna vraagt miljoenen'

'Schouten onhaalbaar: Bologna vraagt miljoenen'

Feyenoord kan zo goed als zeker de komst van Jerdy Schouten vergeten. De Rotterdammers willen de middenvelder van Bologna toevoegen aan de selectie, maar een mogelijke transfer blijkt uiterst gecompliceerd.

Dit schrijft het Algemeen Dagblad. Bologna ziet er weinig in om Schouten voor de rest van het seizoen te verhuren aan Feyenoord. De stadionclub moet een miljoenenbedrag neerleggen om het doorlopende contract, dat tot medio 2026 loopt, af te kopen. De Italianen verlangen een bedrag van tussen de acht a tien miljoen euro.

Voor Feyenoord lijkt dit onhaalbaar. Trainer Arne Slot erkende na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen wel regelmatig contact te hebben met de 26-jarige Schouten. ''Maar hij speelt op dit moment bij Bologna, dus is het uiterst ongepast om iets over hem te zeggen totdat de speler van ons is. Ik kan je zeggen: dat is hij niet.''

Bologna wees bod Feyenoord af
De Rotterdammers hebben eerder al een bod neergelegd bij Bologna, maar dat bleek lang niet voldoende. Dit schreef RTV Rijnmond zondagmiddag. "Feyenoord heeft zich een maand geleden al gemeld, maar toen was het bod veel te laag. Nu gaat Feyenoord, na het mislopen van Ramiz Zerrouki, wel weer voor Schouten, maar zal het wel water bij de wijn moeten doen", aldus Feyenoord-watcher Dennis Kranenburg.

Lees meer over
Schouten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties