Te Kloese over uitkopen VvF: ''Afspraken die moeten we nakomen''

Te Kloese over uitkopen VvF: ''Afspraken die moeten we nakomen''

De verstandhouding tussen Feyenoord en de Vrienden van Feyenoord is op dit moment uitstekend te noemen. In het verleden was de sfeer tussen de directie en de investeerders regelmatig om te snijden. Inmiddels gaan beide partijen met respect met elkaar om. Trainer Arne Slot en algemeen directeur Dennis te Kloese hebben onlangs een presentatie gegeven aan de Vrienden van Feyenoord en dat is goed bevallen.

De Telegraaf meldt dat Feyenoord minder dan de helft van de transferinkomsten heeft geïnvesteerd in nieuwe spelers. Verder worden de inkomsten uit de transfers gebruikt om uit de rode cijfers te komen en gaat er een deel naar de Vrienden van Feyenoord om de aandelen terug te kopen. In het verleden zijn er afspraken gemaakt dat de investeerders bij transferwinsten en grote Europese inkomsten langzaam uitgekocht gaan worden.

''Dat zijn harde afspraken en die moeten we nakomen'', vertelt algemeen directeur Dennis te Kloese. Dat de verstandhouding met de Vrienden van Feyenoord flink verbeterd is komt mede door de inspanningen van Te Kloese. ''Door de Vrienden is in het verleden heel veel gedaan voor Feyenoord. Ze hebben echt veel betekend voor de club. Ik vind dat we respectvol met elkaar omgaan en we hebben recent een prima presentatie van Arne gehad. Heel bijzonder om mee te maken.''

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties