Te Kloese over Gil: "Er zijn veel meer clubs die naar die jongen kijken"

Te Kloese over Gil: "Er zijn veel meer clubs die naar die jongen kijken"

Feyenoord is nog altijd in de markt voor Bryan Gil. De aanvaller van Tottenham Hotspur moet volgend seizoen als versterking naar Rotterdam komen en zo heeft Dennis te Kloese volgens 1908.nl al meerdere aanbiedingen neergelegd in Londen. De Rotterdammers willen de Spanjaard graag op permanente basis vastleggen.

Ook Gil zelf ziet een permanente transfer zitten, mits zijn nieuwe club dan ook een ambitieus plan kan bieden. Met Arne Slot aan het roer valt een club als Feyenoord in de wensenlijst van de Spanjaard. Begin april bracht het bestuur van de Rotterdammers een bod van ongeveer tien miljoen euro uit, maar na een aantal nieuwe pogingen is die prijs nu iets gestegen.

Hoewel de deal in een 'serieus stadium' verkeert, is er nog geen zekerheid over een transfer. Maandagmiddag werd ook duidelijk dat de kans groot is dat Yankuba Minteh volgend seizoen wederom op huurbasis actief is voor Feyenoord, maar dat hoeft een transfer van Gil niet in de weg te staan. De Spanjaard wordt namelijk gezien als een versterking aan de bovenkant en kan op beide vleugels uit de voeten, maar ook als aanvallende middenvelder.

Reactie Te Kloese
"Maar dat is al meerdere transferwindows het geval", zei Te Kloese maandagmiddag rond de huldiging tegenover ESPN over de interesse in Gil. "We kijken weer wat er mogelijk is. We bieden een fantastisch podium om jongens hun carrière een mooi vervolg te geven. Of om zich weer te laten zien. Gil is een goede speler, maar er zijn veel meer clubs die naar die jongen kijken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties