'Te Kloese mondeling akkoord met Feyenoord'

'Te Kloese mondeling akkoord met Feyenoord'

Dennis te Kloese gaat de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord worden. Hij is mondeling akkoord met de Rotterdamse club en laat zijn Nederlandse zaakwaarnemer op dit moment het contract uitwerken, zo meldt De Telegraaf.

Het is de bedoeling dat Te Kloese in het nieuwe jaar gaat starten aan zijn nieuwe functie bij Feyenoord. De huidige general manager van LA Galaxy is de opvolger van Mark Koevermans. De oud-tennisser stopt per 1 december met zijn werkzaamheden bij Feyenoord. Hij zat niet op één lijn met de Raad van Commissarissen en kreeg ook veel kritiek op zijn functioneren. Na bedreigingen koos Koevermans uiteindelijk voor de veiligheid van zijn gezin.

Oud-trainer Hans Westerhof is lovend over Te Kloese en noemt Feyenoord een 'enorme uitdaging'. ''Dennis is niet een man die om een baantje verlegen zit. Hij kon de afgelopen jaren naar tal van clubs gaan. Chivas in Mexico heeft hem ook willen terughalen, maar hij bleef op de plek waar hij zat. In Los Angeles zit hij goed, in Mexico kan hij een prachtig leven leiden en ik zou het wel weten als ik de keuze had tussen Chivas en Feyenoord.''

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties