Te Kloese: ''Er komt geen nieuwe technisch directeur''

Te Kloese: ''Er komt geen nieuwe technisch directeur''

Feyenoord heeft nog altijd geen opvolger weten te vinden van Frank Arnesen. Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigt nu dat de Rotterdammers de posities in het Maasgebouw de komende jaren anders gaan invullen. Er komt dus geen directe opvolger voor de Deen.

''Er komt geen nieuwe technisch directeur, we hebben gekozen om voortaan met de functie van technisch manager te werken'', vertelt Te Kloese in gesprek met RTV Rijnmond. Feyenoord neemt de komende periode de tijd om een geschikte kandidaat te vinden. “Nu overhaast iemand aanstellen omdat er in januari een transferperiode aankomt, vind ik niet goed. We verwachten ook niet heel veel mutaties in de komende maand.''

Voormalig technisch directeur Rob Baan liet eerder weten dat een dergelijke constructie niet geschikt is voor een topclub als Feyenoord. Te Kloese denkt dat het wel mogelijk is: ''Wij hebben hier zelf ook over nagedacht. Maar jarenlang hebben wij grote beleidsbeslissingen gemaakt die goed hebben uitgepakt. En ja, sommige wat minder. We komen nu in de fase dat we meer een beleidsbewaker zoeken.'' Het volledige interview met de algemeen directeur is hieronder te bekijken.

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties