Te Kloese constateert weinig vooruitgang in onderhandelingen

Te Kloese constateert weinig vooruitgang in onderhandelingen

Dennis te Kloese merkt weinig vooruitgang in de onderhandelingen met FC Twente voor de transfer van Ramiz Zerrouki, zo vertelt de algemeen directeur van Feyenoord in gesprek met Voetbal International. De Tukkers willen de hoofdprijs voor de 24-jarige middenvelder, zo schrijft Martijn Krabbendam.

''Of beter: een marktconforme prijs en een beetje meer. Maar dat bedrag vertelt Jan Streuer niet eens tegen Feyenoord'', begint de clubwatcher. ''Intern bij Feyenoord bestaan er geen twijfels over de kwaliteiten van Zerrouki, maar wel over zijn restwaarde. Stel dat hij komt voor 6,5 miljoen euro exclusief bonussen, wat kan deze speler in de toekomst dan nog opleveren?''

Feyenoord houdt ook Sivert Mannsverk van Molde FK nog altijd in de gaten. De middenvelder heeft met Fredrik Aursnes, die eveneens van Molde kwam, gezien hoe snel het kan gaan als je onder Arne Slot speelt, maar hij geniet nu ook interesse uit de Premier League. ''Feyenoord heeft de Aursnes-route als belangrijkste troef in de mouw'', doelt Krabbendam op de onderhandelingen met FC Twente.

Zerrouki blijft echter de droomkandidaat. ''Als het aan Feyenoord ligt, komt hij vandaag nog. De club is bereid ver te gaan, maar het gaat niet op zijn knieën. Het is graag of niet, anders schakelen ze door naar Mannsverk of andere opties in België en Engeland. Deze morgen (zaterdag) vertelde Feyenoord-directeur Dennis te Kloese nog maar eens dat hij weinig vooruitgang constateert in de onderhandelingen. Het woord is nu aan FC Twente.''

Lees meer over
Dennis te Kloese Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties