Taabouni: ''Je houdt alle opties open en kijkt wat het beste is voor jou''

Mo Taabouni was de matchwinner in de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen RC Strasbourg. Zijn geplaatste vrije trap in de tweede helft bleek uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd. Taabouni hoopt in het vervolg van de competitie meer minuten te kunnen maken voor de Rotterdammers.

"Ja, natuurlijk, daarvoor ben ik naar Feyenoord toe gekomen: om mijn doorbraak te maken. Ik doe elke dag mijn best en het is aan mij om het te laten zien", aldus Taabouni voor de camera van RTV Rijnmond. De aanvallende middenvelder vertelt verder ook nog over zijn ontwikkeling bij Feyenoord. "Als ik naar het begin kijk en nu, dan denk ik dat ik een goede ontwikkeling heb doorgemaakt. Ik ontwikkel mezelf vooral op fysiek vlak, tempo en intensiteit. Op die gebieden kan ik wel met een goed gevoel terugkijken, maar er zijn weinig speelminuten. Het is aan mij om elke dag hard te werken en er voor te zorgen dat ik speelminuten krijg."

Taabouni gaat ook nog in op de geruchten dat hij vanwege de weinige speeltijd open zou staan voor een verhuur. "Ik ben nu hier bij Feyenoord, heb het naar mijn zin en werk erg hard. Ik probeer het de trainer zo moeilijk te maken en ik kan niet in de toekomst kijken, we gaan het zien", zo vervolgt de speler, die niet echt het achterste van zijn tong wil laten zien. Klopt het dat hij dat verzoek heeft ingediend? "Niet echt, niet helemaal zo. Maar natuurlijk: je houdt alle opties open en kijkt wat het beste is voor jou. Op dit moment focus ik me volle bak op Feyenoord en kijk ik wat ik beter kan doen en moet doen."

Lees meer over
Mohamed Taabouni
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties