Taabouni: ''Ik weet dat de trainer me beter gaat maken''

Taabouni: ''Ik weet dat de trainer me beter gaat maken''

Mohamed Taabouni is nog maar net binnen bij Feyenoord of hij heeft zijn eerste officieuze minuten voor de Rotterdammers al gemaakt tijdens de oefenwedstrijd tegen Kopenhagen.

"Klopt, het ging heel snel. Ik had er ook veel zin in, veel zin in de wedstrijd. Het is natuurlijk jammer van het resultaat, het is altijd balen als je verliest, maar ik ben wel blij dat ik mijn officieuze debuut heb gemaakt", aldus Taabouni voor de camera van RTV Rijnmond.

Wat was de hoofdreden om voor Feyenoord te kiezen? "Orkun en ik hebben het vaak over de club gehad en hij heeft me er goede dingen over verteld, ik kende de hoofdtrainer natuurlijk al. Ik zag dat het een mooie club was en als ik dan zag hoe die jongens zich ontwikkelen en stappen maken: dat trok me denk ik het meest aan."

Wat zijn de verwachtingen? "Ik wil vooral leren, ik weet dat de trainer me beter gaat maken. Daar heb ik zin in en dan kijken we wel hoe ver we komen. Natuurlijk ben ik hier wel om te slagen bij Feyenoord", zo vervolgt Taabouni, die ook nog even op zijn posities op het veld ingaat. "Ik kan spelen op 10, ik speelde vandaag op acht, dat kan ik ook, ik kan ook als linksbuiten spelen. Ik ben een type dat een man kan passeren, dat een speler vrij kan zetten voor de goal." Met een glimlach: "En vooral het publiek laten genieten."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties