'Szymański vertelt Slot dat hij waarschijnlijk niet meer terugkeert'

'Szymański vertelt Slot dat hij waarschijnlijk niet meer terugkeert'

De kans dat Sebastian Szymański weer het shirt van Feyenoord gaat dragen, wordt met de dag kleiner. De 24-jarige middenvelder heeft onlangs met trainer Arne Slot gebeld om te vertellen dat hij definitief wil vertrekken uit Rusland en aast op een club die hem permanent wil overnemen.

Voor Feyenoord is een nieuwe huurperiode nu definitief van de baan. Voor de Rotterdammers blijft er nu één optie over, en dat is zaken doen met FC Dinamo Moskou. Szymański heeft een doorlopend contract tot medio 2026 en een marktwaarde die geschat wordt op twintig miljoen euro. Gezien de interesse van Fenerbahçe SK en Galatasaray SK lijkt het een onmogelijke taak om de 24-jarige Pool definitief vast te leggen.

Het Algemeen Dagblad meldt ook dat Luka Ivanušec serieus in beeld is bij Feyenoord. De Kroatische international kan zowel als aanvallende middenvelder als linkerspits uitstekend uit de voeten. Aangezien Szymanski niet meer terugkeert, is de interesse in de 24-jarige speler van GNK Dinamo Zagreb een logisch gevolg. Zijn transferwaarde wordt geschat op twaalf miljoen euro

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties