Szymański niet bij wedstrijdselectie tegen Sparta

Szymański niet bij wedstrijdselectie tegen Sparta

Sebastian Szymański zit zondagavond in de stadsderby tegen Sparta niet bij de wedstrijdselectie. Dat meldde Robert Maaskant zojuist op ESPN. De middenvelder raakte geblesseerd in het duel tegen Lazio (4-2 verlies) en moet de wedstrijd tegen Sparta dus aan zich voorbij laten gaan.

Maaskant sprak met de Poolse bondscoach Czeslaw Michniewicz, die zondagmiddag aandachtig toeschouwer was bij FC Utrecht - Vitesse. Michniewicz was van plan om naar Feyenoord - Sparta te gaan, maar nadat hij te horen kreeg dat Szymański niet bij de wedstrijdselectie zou zitten, besloot hij om naar Utrecht af te reizen. Daar kon hij Bartosz Bialek en Kacper Kozlowski van Vitesse aan het werk zien.

Mats Wieffer lijkt Szymański vanavond te vervangen in De Kuip. De middenvelder maakte afgelopen donderdag tegen Lazio zijn officiële debuut voor Feyenoord en is volledig hersteld van zijn blessure. Ook Ezequiel Bullaude is vanavond inzetbaar. De Argentijn heeft alle benodigde papieren binnen en is daardoor speelgerechtigd voor de Rotterdammers.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties