Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wieffer klaar voor minuten

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wieffer klaar voor minuten

Arne Slot moet puzzelen op het middenveld. De trainer zag Sebastian Szymański geblesseerd uitvallen tegen SS Lazio en Lutsharel Geertruida is voorlopig afwezig bij Feyenoord. De optie om de rechtsback als verdedigende middenvelder te gebruiken valt daarmee ook weg.

Szymański kampt met een hamstringblessure in aanloop naar de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. De Pool is een twijfelgeval en wordt daardoor niet opgenomen in de vermoedelijke opstelling van Feyenoord. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Mats Wieffer een kans gaat krijgen in de basisopstelling. De middenvelder is fit en maakte tegen SS Lazio een prima indruk de tweede helft.

Ook Alireza Jahanbakhsh gaat beloond worden voor zijn goede invalbeurten van de afgelopen weken. De buitenspeler maakt sinds de voorbereiding al een goede indruk bij de Rotterdammers. De kans is goot dat hij zondag gaat starten. Patrik Wålemark is namelijk een van de spelers die nog moet wennen aan het spelen van meerdere wedstrijden per week.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Trauner, Hancko, Bjørkan; Wieffer, Kökcü, Timber; Jahanbakhsh, Danilo, Dilrosun.

Jahanbakhsh en Wieffer verdienen een basisplaats
Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties