Szymanski keert maandag terug bij Feyenoord

Szymanski keert maandag terug bij Feyenoord

Sebastian Szymanski keert na een korte vakantie maandag weer terug bij Feyenoord, zo meldt RTV Rijnmond. De 23-jarige middenvelder sluit maandag aan bij de groepstraining op 1908. Szymanski kreeg een aantal dagen extra vrij vanwege deelname aan het WK in Qatar met Polen.

Szymanski werd met Polen uitgeschakeld door Frankrijk. De Fransen waren met 2-0 te sterk. De 23-jarige linkspoot kwam toen ruim zestig minuten in actie en sluit maandag fit aan bij de Rotterdammers. Justin Bijlow geniet nog even van zijn vakantie en stroomt later in.

Alireza Jahanbakhsh is er dan ook gewoon bij. De international van Iran staat in de belangstelling van Panathinaikos FC, maar een vertrek acht trainer Arne Slot op korte termijn niet realistisch. ''Hij is vol bij ons, ik heb geen aanleiding om te verwachten dat hij maandag niet meer bij ons op het trainingsveld staat. Maar we weten allemaal hoe de voetballerij werkt... als er zich morgen een club meldt kan de wereld er compleet anders uitzien.''

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties