#TT | Griekse media melden ontwikkelingen rondom Jahanbakhsh

#TT | Griekse media melden ontwikkelingen rondom Jahanbakhsh

Alireza Jahanbakhsh heeft volgens buitenlandse media een persoonlijk akkoord weten te bereiken met Panathinaikos FC. De 29-jarige aanvaller staat voor een mogelijke overstap naar de Griekse club. De berichtgeving staat haaks op eerdere uitlatingen van Jahanbakhsh.

Jahanbakhsh gaf namelijk recent in Feyenoord Magazine aan gelukkig te zijn in De Kuip. Toch lijkt een vertrek nog niet helemaal uitgesloten. Panathinaikos FC wil de komst van de international van Iran zo snel mogelijk afronden. De vraag is alleen of Feyenoord akkoord gaat met de wensen van de Griekse club.

Feyenoord ziet namelijk weinig in het voorstel van Panathinaikos FC om Jahanbakhsh op huurbasis over te nemen. De Rotterdammers willen de buitenspeler, die een contract heeft tot medio 2024, alleen verkopen om daarmee een deel van zijn transfersom terug te verdienen. De Grieken zitten krap bij kas waardoor een akkoord voorlopig niet bereikt is.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties